Holmsund Brukshundklubb , öppenträning :)

Öppen stuga hos www.holmsundbk.com , med andra ord Holmsund Brukshundklubb / Holmsund BK har äntligen börjat för 2012!!! :)



Nellie har huvudet uppe och Wilma huvudet nere, de båda hade två skillda platsliggningsstilar.

Nellie och Wilma hängde då med på dessa träningar, och de båda älskade detta då det är mycket hundar att träffa men de båda fick jobba med det de enskilt tyckte var roligast. Den ena av tjejorna låg lös och väntade medan den andra tränade, byttes av, därefter gick vi och umgicks med andra klubbmedlemmar, eller tittade på andra ekipage, och kanske körde till till pass. Igår var det ovant att Nellie inte längre är med mig där...

Men över till roligare grejer!!!
Var jätteroligt på kvällen, träffa några man inte sett på ett tag, nya ansikten fanns även där. Wilmas träning började med freestyleträning och avslutades med agilityträning. Samt att bygga ihop lite agilityhinder, många skratt blev det där :)! Och Wilma minns i princip varje hinder fast det var över ett år sedan vi körde, helt otroligt!!! Endast någon miss på 12 pinnars slalom, vet exakt ingången till slalomet och kör det helt självständigt oavsett var jag befinner mig med ok fart som med träning kan speedas upp ännu mera. Ska med andra ord bli riktigt roligt att efter VM dra igång igen med agilityträningen!



Här finns en länk med datum och tider: http://www.holmsundbk.com/kurser-och-aktiviteter/oeppen-stuga




Missar tyvärr nu de nästa två öppenträningarna, i och med VM resan, känns väll sådär, himla trevligt där men ska nog ha galet roligt på VM resan också :)! Ska bli spännande däremot att komma måndagen efter jag kommit hem, och de vilka hundar och hundraser som är där då, redan nu och i höstas en otrolig härlig rasbredd bland de som var där. Och vissa sitter och umgås hela kvällen, andra tränar bara hund, vissa sitter och tittar på, vissa gör lite av allt. Är helt valfritt vad man vill göra :)!

Nu blir det kolla igenom allt inför kvällens kurs! Och planera VM resan ännu mera

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?