7. Ny dag nya möjligheter

Inatt blev det inte mycket sömn. Men använde sömnlösheten till att göra denna blogg mera hemsidelik! Just nu är endast Baileys sida och undersidor "nära" att bli klar, Tottes är påbörjad och ska fortsätta jobba med den nu, därefter Jinnis.

Ikväll blir det bland annat hundbus för Jinni och Wilma, de ska få träffa Mio som de inte träffat sedan september tror jag, mycket beroende på att Nellie blev dålig då och gick bort kort därefter, hade väldigt mycket inför NM & EM och därefter kennelhosta så vi fick bli a-sociala med alla hundvänner. Ska bli kul att ha en liten catch up med Maria om allt som hänt under tiden, och även för tjejorna att få träffa en gammal hundkompis :-)!

Innan dess planeras lite träningspass med hundarna, igår blev en relativt lugn dag för dem med inte så många nya intryck, så idag ska det bli ändring på det! Kommer försöka skriva lite mera om våra träningspass framöver, om olika tankar gällande träning och inlärning, hundars hälsa och sjukdomar, vardagen, frågeställningar, hundartiklar, ja allt inom hund! Men bara haft bloggen i snart 2 dygn så mera kommer framöver :)!
Bild på Jinni och Dogge från igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?