Tävlingsresultaten den 1-3 Juni

En snabb updatering från förra helgens resultat.
Flera av mina kursdeltagare deltog, och flera av dem fick även uppflyttning, en av de fick även domarens pris!!! Flera av mina vänner lyckades också väl, och alla verkade nöjda med domarna och arrangemanget, flera frågade även om vi ska köra igen nästa år. De tävlande kom både lång söderifrån och lång norrifrån (arvudsjuar, någon tävlade för Ulricehamns BK, någon för Roslagen ex). lite förvånande var det flera som körde heelwork som inte är så stor sport här uppe ännu (men tror i stort sett alla fick uppflyttning under helgens gång!!!) Riktigt kul :)!!!
Totalt runt 55-60 starter.
Hur gick det med mina och hundarnas starter då?
1. Jag valde all musiken dagen innan starterna, en samma dag
2. Med andra ord improviserade vi i samtliga starter
MEN detta verkade killarna tycka var riktigt kul, om än allt inte gick som planerat. :P

Totte debuterade i klass 3. fick över 20 poäng, häftigt med tanke på hur mycket lägre i nivå han var för dagen jämfört med vanligtvis så blev jag nästan förvånad :)!!! I freestylen deltog vi i på skoj! Men vi fick med oss en rosa (1a placerings rosett) och kval till AFEC som jag tror går i göteborg på My Dog (cup för Sveriges freestyleelit), så nu blir det att försöka kvala med Wilma så kanske jag åker ner. Vore kul att delta där, då han verkligen var lägre nivå än vad han brukar vara den här helgen, om än jag inte direkt tror han skulle ha med toppen att göra direkt, utan mer för att ha roligt.

Sedan kommer vi till Heelwork to music:
Bailey fick 2x uppflyttningspoäng och missade uppflyttning en gång medd 0.05 poäng ifrån, men gjorde inget då han sedan tidigare hade uppflytt så han fick sin första titel: HTM1 :D, på dessa tre starter vann han en start och kom tvåa på två i sin klass.

Totte fick även han delta i heelwork to music på söndagen.
I officiella klassen gjorde han superbra ifrån sig, men han kände direkt av att jag blev spänd då musiken inte stoppades i tid (hade glömt skriva stopptid... OPS :P ) = skall. Vi fick ändå 24.3 poäng och uppflyttning till tvåan, vann sin klass.

I Distriktsmästerskapet deltog båda i heelwork to music klass 1, och Bailey slutade på andraplats, och Totte på 1.a plats = distriktsmästare heelwork to music klass 1.

säger det igen, Stort tack alla som medverkat i detta arrangermang på något sätt :)!!!!! Så härlig stämning, så många som verkade peppade
Bild på killarna kommer, och bilder från innan & under själva tävlingen!!!Ikväll väntas lydnads & freestyleträning med Wilma, Iver hänger även med och kör lite valpövningar, förutom miljöträningen :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?